SÜREKLİ İŞÇİ,ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLAR HAKKINDA DUYURU
23.10.2019

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere Sürekli işçi, Engelli ve Eski Hükümlü Sürekli İşçi alımına ilişkin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 07-11 Ekim 2019 tarihleri arasında açık iş ilanlarına yapılan başvurular sonucunda, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin "Kura Usulüne Tabi Taleplerle İlgili Aday Listelerinin Belirlenmesi" başlıklı 12'nci maddesinin 2'nci fıkrası uyarınca 22 Ekim 2019 tarihi Saat:10:00’da kura çekimi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan kura çekimi sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan ASİL ve anılan yönetmeliğin 5’inci maddesi uyarınca işe göndermede ÖNCELİKLİ olan adayların 25 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya  personel@yildiz.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sözlü sınavın günü, yeri ve saati ayrıca duyurulacaktır.

Temizlik Görevlisi sonuçları için tıklayınız.

İnşaat İşçisi sonuçları için tıklayınız.

Marangoz İşçisi sonuçları için tıklayınız.

İnşaat Boyacısı / Boyacı sonuçları için tıklayınız.

Demirciler, Şahmerdancılar ve Pres Operatörleri sonuçları için tıklayınız.

İnşaat İşçisi (Eski Hükümlü) sonuçları için tıklayınız.

Sıhhi Tesisatçı (Engelli) sonuçları için tıklayınız.

İstenilen Belgeler

• Başvuru Dilekçesi tıklayınız.
  • Atama Başvuru Formu tıklayınız.
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi
  • Askerlik Durum Belgesi
  • Fotoğraf (2 adet)
  • Özel koşulları bulunan kadrolarda istenilen belgelerin aslı ve fotokopisi
  • Eski hükümlü belgesi (Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar için)
  • Engellilik durumunun en az yüzde kırk olduğunu gösterir sağlık kurulu raporu  (Engelli kadrosuna başvuran adaylar için)

NOT: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.